You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Ruilen & Retourneren

We willen dat u helemaal tevreden bent met uw aankoop

Het retourneren van een item kan niet eenvoudiger. Probeer je aankopen in het comfort van je eigen huis en als je ze terug moet sturen, heb je 14 dagen vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen om in te wisselen of terug te keren.

Zorg ervoor dat uw artikelen nieuw, ongebruikt en zonder online winkel en designer kledinglabels worden ingeleverd. Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en worden teruggestuurd naar de klant.

Neem contact op met ons klantenserviceteam als u nog vragen heeft.

Je aankoop retourneren

1. Vraag eenvoudigweg binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om een ​​Return Merchandise Authorization (RMA) -nummer.

2. Meld u aan bij uw account en selecteer onder Mijn bestellingen het ordernummer met de items die u wilt retourneren.

3. Klik op de knop CREATE A RETURN / EXCHANGE en volg de stappen

4. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met ons Retourbeleid. We sturen u vervolgens een e-mail met uw RMA (Returns Merchandise Authorization) en het referentienummer van de koerier.

Om ervoor te zorgen dat uw retour wordt gedekt door ons gratis retourbeleid, stuurt u het terug vanuit hetzelfde land waar het is afgeleverd. Bestellingen die vanaf een andere bestemming worden verzonden, kunnen extra kosten met zich meebrengen en bij de douane worden uitgesteld.

Wij geven er de voorkeur aan dat items via onze eigen service aan ons worden geretourneerd, zodat ze worden beschermd en verzekerd. U kunt teruggaan op een veilige manier, maar we accepteren geen aansprakelijkheid.

Een terugbetaling ontvangen

Uw terugbetaling wordt bijgeschreven op de oorspronkelijke betaalmethode of als winkelkrediet voor uw account.

lease-opmerking dat terugbetalingen tot 10 werkdagen kunnen duren om op uw account te laten zien vanwege de verschillende verwerkingstijden tussen betalingsproviders.

Ons beleid

Alle items moeten nieuw, ongebruikt en met al onze website- en designer kledinglabels nog bevestigd worden teruggestuurd. Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en teruggestuurd naar de klant.

Herhaalde returns

We bieden een flexibel retourbeleid om uw online winkelervaring nog eenvoudiger te maken. We houden wel toezicht op het aantal retouren van klanten en het voortdurende rendement wordt gemarkeerd en mogelijk naar eigen goeddunken geweigerd of leidt tot de sluiting van uw account.

Late returns

Uw aankoop moet binnen de 28 dagen na ontvangst van uw bestelling naar ons worden teruggestuurd.

Schoenen

Wanneer u schoenen probeert, dient u er rekening mee te houden dat u de zolen niet bekrast of de schoenendoos markeert. Retouren moeten ook de stofzak en doos bevatten, omdat deze als onderdeel van het product worden beschouwd. Plaats de schoenendoos in een andere doos om schade tijdens verzending te voorkomen.

Defecte goederen

Goederen worden als defect geclassificeerd als ze beschadigd zijn ontvangen of als er binnen zes maanden na aankoop een fabricagefout optreedt. Artikelen die zijn beschadigd als gevolg van normale slijtage, worden niet als defect beschouwd.

Als uw artikel defect is wanneer u het ontvangt, kunt u het retourneren voor terugbetaling. Vraag uw RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) aan en stuur de defecte goederen binnen 30 dagen na de dag waarop u ze hebt ontvangen naar ons op.