You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Over Ons

Adidas is een originele, legendarische, atletische leider. In navolging van zijn 3 iconische strepen, zijn er 3 belangrijke redenen om voor adidas-schoenen te kiezen: prestaties, stijl of beide. Hou van hun motto, maak je klaar om all-in te gaan.

Passend, adidas heeft een naam als geen ander - part nickname en deelnaam, de moniker eert de Duitse oprichter Adi Dassler. Vanaf zijn vroegste schoenerdagen in 1920 waren de trainingsschoenen van Dassler game-changers. 'S Werelds beste nummersterren droegen zijn hardloopschoenen op het hoogste niveau voordat hij het bedrijf in 1949 formeel oprichtte. Je weet dat een merk 100% is toegewijd aan sportprestaties en fitness wanneer het logo voortkwam uit functie - oorspronkelijk, 3 dikke stroken adidas' werden aan elke zijde toegevoegd voor extra ondersteuning. Met hoogwaardig, flexibel leer dat zich naar de unieke voeten van elke atleet vormt, plus schroefspikes voor superieure tractie en acceleratie, adidas 'voetbalschoenen - voetbalschoenen voor Amerikanen - hielp het Duitse team het wereldkampioenschap 1954 te winnen. Er zijn talloze partnerschapswinsten in voetbal en andere sporten over de hele wereld. Het is een rijke traditie van het afstemmen van nieuwe schoentechnologie om atleten een voorsprong te geven. Maar succes op elk niveau, voor elke atleet is wat dit favoriete label drijft. Dus als je duurzame adidas voetbalschoenen, hardloopschoenen of basketbalschoenen kantelt, kun je erop vertrouwen dat ze alle comfort, vertrouwen en kracht leveren die je nodig hebt om elk doel te bereiken.

Naast het scoren van prestaties, is het logo ook beroemd in het casual fashion-spel - je verdient serieuze straatwaarde in adidas-sneakers. Eerst geïnspireerd door voetbalidolen begonnen fans deze coole old school-kicks te spelen buiten de competitie. Het unieke fitnessbeeld sprak uiteindelijk iedereen aan met een relaxte levensstijl. In de jaren 70 en 80 breidde de trend zich uit naar muziek en urban street cultures dankzij reggae- en hiphophelden die adidas rocken.

De merken van de adidas Group vullen elkaar op een unieke manier aan om atleten te helpen beter te presteren, beter te spelen, zich beter te voelen. Onze producten breken records, zetten trends in, maken geschiedenis. Elke dag. Over de hele wereld. Welkom bij de adidas Group.

Het gaat niet alleen om snellere schoenen en fashion statements. Net zoals een schoen meer is dan vulling en schuim, is er meer voor ons dan alleen het product. Alles wat we doen, is gebonden aan één simpele gedachte: we streven ernaar om u zo goed mogelijk te laten presteren. Uw succes is onze ambitie. Jouw nederlaag zet ons aan om beter te worden.

Onze merken vullen elkaar aan zoals de vaardigheden van een uitzonderlijk begaafde tiendentweeling.

De merkliefde van onze consumenten is gebaseerd op de buitengewone passie van onze medewerkers voor een sportieve levensstijl. Met toewijding, betrokkenheid en teamgeest, blijven we innoveren om nieuwe benchmarks te creëren in alles wat we doen. Het duurzaam vormgeven aan de sportgoederenindustrie is meer dan een baan. Het is onze impuls, een houding die ons echt dierbaar is. Het drijft ons.

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen nieuw is.
Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
We garanderen dat voorwerpen van een intieme aard door niemand zijn gedragen.
We hebben een passie voor uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week winkelen op onze site.
Onze openingstijden van het kantoor voor klantenservice zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur, van maandag tot vrijdag, met uitzondering van feestdagen.
We streven ernaar om binnen een werkdag op uw e-mails en eventuele telefonische berichten te reageren.

Als je vragen hebt, opmerkingen hebt of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring beleeft.